Кой: Индия срещу Австралия Кога: неделя, 19 ноември 2023 г., 14:00 ч. (08:30

...
Кой: Индия срещу Австралия
Кога: неделя, 19 ноември 2023 г., 14:00 ч. (08:30
Коментари Харесай

Индия срещу Австралия: Визуализация на финала на Световната купа по крикет на ICC 2023

Кой:  Индия против Австралия
Кога:  неделя, 19 ноември 2023 година, 14:00 ч. (08:30 GMT)
Къде: Стадион Нарендра Моди, Ахмедабад, Индия

Капитанът на Австралия Пат Къминс споделя, че тимът му би трябвало да „ прегърне “ предизвикването да се изправи против Индия, над 130 000 стадион в Ахмедабад и волята на 1,5 милиарда души.

Продължете да четете

лист с 4 елементаАвстралийската легенда Гилеспи споделя, че Индия е „ узряла за бране “ във финала на Световната купа Sport Weekly: Световната купа по крикет в Индия наближава кулминационната точка си „ Метафора за живота “: бурната любовна спекулация на Боливуд с индийския крикет „ Визионерът “ на Индия: голямото въздействие на Вират Коли в крикета и отвън него завършек на списъка

30-годишният състезател ще изведе тима си против домакините на Световната купа по крикет в неделя за край против мощния любимец Индия.

„ Трябва да го прегърнете, тълпата явно ще бъде доста едностранчива “, сподели Cummins.

„ Също по този начин в спорта няма нищо по-удовлетворяващо [като опозиционен играч] от това да чуеш по какъв начин огромна навалица мълчи и това е нашата цел.

„ Просто би трябвало да прегърнете всяка част от него, всяка част от финала – знаете, че първоначално ще има звук, повече хора и интерес и просто не можете да бъдете претрупани.

„ Трябва да си подготвен, би трябвало да го обичаш и просто да знаеш, каквото и да се случи, че е добре, само че просто искаш да завършиш деня без да съжаляваш. “

Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР